About

Vi är en grupp engagerade unga från nätverket PUSH Sverige som inte bara vill ha en hållbar och rättvis framtid för alla – vi vill även vara med och se till att det sker. Vi är på plats på FNs klimatförhandlingar för att driva förhandlingarna framåt, sätta press på beslutsfattare och inte minst för att rapportera och skapa debatt i medier om vad som sker med klimatet. I år kommer vi att bevaka klimatförhandlingarna i Bonn, både mellanmötet nu i maj och det stora mötet i november. Vi rapporterar, reder ut svåra begrepp och lotsar er genom förhandlingarna på ett lättillgängligt och kul sätt. Det är dags för handling och vi i PUSH är med för att se till att det sker. Vi uppdaterar vår blogg löpande före, under och efter förhandlingarna. Läs mer om oss här.

PUSH Sverige är religiöst och partipolitiskt obunden nätverk för unga som vill samarbeta för hållbarhet. Av unga men för alla och framför allt, för klimatet!

Följ vår kamp för en hållbar och rättvis framtid här på bloggen och på Twitter och Instagram, där vi finns som @PUSHsverige. Hör gärna av er med frågor och funderingar till oss om förhandlingarna och klimatet. Ni når oss på internationell [at] pushsverige.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: