SMB Debatt idag: Sverige kan spela en avgörande roll

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

För att sätta press på Åsa Romson och Sverige att göra bästa möjliga av den unika möjligheten att facilitera ett av förhandlingsspåren under andra veckans intensiva förhandlinar publicerade PUSH, tillsammans med Petter Bjersér från KFUM:s internationella delegation, en debattartikel på Supermiljöbloggen idag. Ingressen lyder:

”För att uppnå ett starkt beslut på Loss & Damage är det oerhört viktigt att Åsa Romson lyckas med att bygga förtroende och förståelse i förhandlingarna. Det skriver delegationsledarna Petter Bjersér (KFUM) och Caroline Westblom (PUSH Sverige) direkt från Paris”.

I samband med publiceringen av artikeln startar vi twitterkampanjen #jobbaåsa. Var med och påverka du också! Exempel-tweet:

”Sverige kan spela en avgörande roll för #klimaträttvisa genom @asaromson Dags att #jobbaåsa #cop21se #lossanddamage http://supermiljobloggen.se/debatt/2015/12/unga-delegationsledare-sverige-kan-spela-avgorande-roll”

12356195_10156229718390304_1888248027_o

Artikeln i sin helhet hittar du här, dela och sprid! http://supermiljobloggen.se/debatt/2015/12/unga-delegationsledare-sverige-kan-spela-avgorande-roll

Nu kör vi, de sista avgörande dagarna – för klimaträttvisa!

/Caroline

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: