Mitt i smeten – halva COP23 gånget

En reaktion på ”Mitt i smeten – halva COP23 gånget”

  1. ”I frågan om Loss & Damage sätts principen om klimaträttvisa på sin spets – finansiering måste tillhandahållas till de som drabbas värst, nämligen sårbara önationer, av i första hand de parter som är ansvariga för skadorna som följer av klimatförändringarna, nämligen de rika utvecklade länderna.” Strängt taget är det kanske inte vissa länder som borde betala, utan vissa företag. Diskuterar man möjligheten att ställa företagen som släppt ut mest till ansvar?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s